tirsdag den 4. januar 2011

Jeg har givet mig selv lov.....

til at sidde her.... nyde det sidste lidt kedelige dagslys og se sneen drysse ned.....  med lidt krea....og måske lukke et øje  ...-fik syet denne blok i aftes ..... så er nu oppe på 18 -    og mangler kun 30 mere.....

- fik også  hæklet hvid kant om disse 4  men der er stadig lang vej til de 365  (som jeg ønsker)  
 sidst viste jeg disse.... 

7 kommentarer:

 1. Det lyder da hyggeligt, og fine sager du har gang i.......God fornøjelse!

  SvarSlet
 2. Lyder super hyggeligt... :o)
  Og fine ting du får lavet... :o)
  Knuss

  SvarSlet
 3. Hej Marianne - ja du må i gang med mælken, så der kan komme en fin fodskammel i den hyggelige krog du har....ps. det hæklede tæppe bliver det flotteste jeg længe har set - gid jeg havde tålmodigheden - god arbejdslyst:-)

  SvarSlet
 4. Er også i gang med et hæklet tæppe. Nu er det trods alt så stort (har syet mine firkanter sammen og er ved at hækle en BRED kant) at jeg kan sidde under det mens jeg hækler...

  SvarSlet
 5. Der ser hyggeligt ud der i di hyggehjørne... jeg kn se du har rigeligt at gå i gang med...

  SvarSlet
 6. Dejlig krog (bordet passer helt perfekt) - jeg kan levende forestile mig hvordan der kreeres og af og til tages en lille lur.
  Nyd det.

  SvarSlet
 7. Du er så kreativ og indspirerende, jeg er selv begyndt at lege med syning af bloks til patchwork, synes det er lidt svært, men alle dine finde mønstre giver en god inspiration til de forskellige bloks, om jeg får et tæppe eller andet ud af det ved jeg ikke, det skal bare prøves.

  Kh sara

  SvarSlet