mandag den 3. januar 2011

Det er simpelthen løgn.....

 grrrh...  for f....  sikke noget l...  det var lige godt s....  ville gerne bande meen gør det ikke.......

Ville ha´ delt en fuldstændig fantastisk solopgang over Faaborg fjord (gik langs vandet) med jer.......    fik taget min...  25 billeder med  max. 1 min. i mellem...... indtil mit kort på kameraet var fyldt.....    da jeg så kom op på vejen ville jeg liiige slette et par af de "gamle brugte" som er lagt ind på pc'en.....   og hvad skete.....  solen i øjnene.... og slet........   mente baare et....... og vupti var ALLE 392 billeder væk.....    grrrh......

men snydes skal I ikke  .....   heller ikke for solen her til morgen  ....  for nu var der jo maaaasser af  plads til billeder......

men først får i liige  et af mine tæpper - desværre nåede solen ikke tørresnoren endnu, da jeg tog det.... Tæppet er syet af 70 forskellige stofstimler......
  6x36cm til hver spole/butterfly  og lige nok til en betrukken knap.....    :)     +  ca 1½m sort+hvid  og lidt grå ......10 kommentarer:

 1. ha ha ha.... ja den var ikke god. Men skønt med plads til nye billeder. Vores kamera er også HELT fyldt, men nænner bare ikke at slette mange af billederne, selvom de ligger på computeren og de fleste af dem er fremkaldt, men tænk nu hvis de forsvandt. ha ha... Så måske jeg skulle komme ud for det samme uheld som sig, selvom jeg tror mit hjerte vil slå et ekstra slag i det jeg slettede dem. ha ha... -og utrolig smukt tæppe samt sol opgang. ;-)

  SvarSlet
 2. Ej, for den ,(

  MÅSKE der er hjælp at hente, man kan faktis få slettede billeder frem igen.Prøv at læs denne artikel de fandt dem igen ;)
  http://www.digitalmagasinet.dk/show.asp?ID=375

  jeg søgte på slettede billeder og der kom mange sider frem. Så måske er der håb inu.

  Yt.

  SvarSlet
 3. Nej hvor ærgerligt, ja de kan jo ikke genskabes når de ikke har været på pcén.
  Godt du fik taget et par nye billeder, de er bare så flotte.
  Det er dit tæppe også, er vild med din farve sammensætning.
  Ja der går meget stof til sådan et kunstværk, men af og til er det helt sikkert sådan noget man skal igang med for at få ryddet op i gemmerne :-)
  Hav en fortsat god dag.
  Knus Lene

  SvarSlet
 4. Jeg kan godt forstå hvis du brugte mange store ord. Det er sinpelthen mit store skræksenarie, så derfor overfører jeg mine billeder til computeren hver gang jeg har taget dem. Selv når vi er på ferie har jeg den gerne med - så er det også lettere at få dem sorteret op i mapper.

  Super flot tæppe - jeg håber at jeg selv kommer igang med et patchworksengetæppe i år - jeg har nemlig fundet et som jeg har lyst til at lave.

  SvarSlet
 5. Sikke et dejligt tæppe og en smuk solopgang. Det er da bare træls, at du har mistet alle de fotos med minder, du må bevare i tankerne i stedet.

  Knus

  SvarSlet
 6. Ej hvor ærgeligt med de billeder. Tæppet er simpelthen flot. Hvor er du flittig..

  SvarSlet
 7. Det var sgu da ærgeligt.
  Men til gengæld kan du være rigtig stolt af dit tæppe.
  Det er rigtig flot

  SvarSlet
 8. Skønne billeder, synd du fik slettet så mange billeder, er så trist når det sker :(
  Men er da helt vild med dit tæppe, sikke arbejde, hvad syr du mellem dine lag? læste i en gammel bog at det ikke var så vigtigt med pladevat i mellem lagene, men at det var helt op til en selv.
  man kunne bruge et fleecetæppe eller lignende. er det muligt?

  rigtig godt nytår til dig
  knus sara

  SvarSlet
 9. Nej hvor surt med dine billeder ... men dem du har lagt på er fantastisk smukke og det er dit tæppe også :o)

  SvarSlet
 10. Ja det er møg ærgeligt, men glæd dig du kan jo bare tage nogle nye, og minderne fra billederne har du jo i dit hoved.
  Ellers nogle flotte billeder du fik taget, der kommer masser af gode motiver igen.

  SvarSlet