torsdag den 25. november 2010

Hvor er det ærgeligt.....

Dagen i går sluttede med ondt i mavsen, kvalme, halsbrand og forfrossen.....  Åh nej sådan startede den også i dag.....
MEN.... det skulle vise sig at en fantastisk laaaang gå/cykeltur kunne gøre det godt igen.....
Forleden var det med bedsteveninden  ...  i dag var det alene........

Hvor er det ærgeligt at mit kamera ikke ser lige så godt som øjet..... og hvor det ærgeligt at der ikke er lyd på billeder..... ved ikke helt hvor lang turen er : Faaborg -Katterød på skinnerne ..... og tilbage igen.......men en fantastisk tur  på 1½time  .......

 skulle nok ha taget billedet fra den anden siden uden overstregning  for GIV AGT.....  Karen "efterlyste"  andet end "det  pæne"  forleden........
 
 Krea rod og stol forladt i går aftes.......

køkkenbords rod.....   fik ikke engang pakket mine nyindkøbte lækre sager ud i går.... :(   ....  var både træt og halvsløj......  hammer og søm er blevet flyttet rundt med i meeeget lang tid - har endnu ikke fået billeder op efter renovering....  billedet på væggen  er sat op med "elefantsnot".....

skulle måske ha´vist årgang92 rod.... men det vil jeg skåne jer for.......

så nu er det vist i gang  med oprydning- støvsugning og vasketøjet  - inden der må sysles :)

6 kommentarer:

 1. Hej Marianne.
  Bare jeg havde rygrad lige som dig !! Jeg kan læse, at du er god til at komme ud og gå/cykle næsten hver dag.I dag blev jeg liggende indtil kl 11 fordi jeg havde så ondt - jeg burde ha gået en tur istedet for at ligge der.Hvordan finder du motivationen for at komme afsted ??

  Spændende indkøb du har gjort i Søstrene ?? Og spændende rod (smil)
  Ha en dejlig dag.

  SvarSlet
 2. Hejsa, og tak for hilsen. Håber din mavse har det bedre, min mangler også den ugentlige løbetur.... men det er jo møg koldt !!

  SvarSlet
 3. Heldigt der hverken er lyd eller lugt på Billeder :)
  Hilsen din elskede 92'er søn :)

  SvarSlet
 4. Der skal være lidt rod rundt omkring, men kender godt den årgang 92 rod som du omtaler. Den har jeg også i huset. Godt at man kan lukke døren, når man har fået nok.

  SvarSlet
 5. Godt du har det bedre. Sjovt at se dine fotos fra en hel anden verden end den sneklædte udenfor mine vinduer :-) Men smuk er naturen nu altid - sne eller ej.

  SvarSlet
 6. ser ud som om det er en fantastisk tur at gå, og underligt der er så sne løst, her er alt hvidt, og lysten til at gå ud er meget lille.

  Kh sara

  SvarSlet