torsdag den 28. oktober 2010

Jeg savner.......

..........    min store søn :)  - men det varer liiiige  10 dage endnu inden han kommer hjem fra en forhåbentlig dejlig og lærerig studietur til  England :) 
............. savner også  min Ipod  :(    .....  Når nu hukommelsen er som en hullet si sker der a´og til ting som ikke må ske....   -  havde ipoden i en bukselomme...  som jo så ikke lige blev  tjekket inden vask :(  - øv øv  ......   nu hvor det er blevet koldere, har jeg nemt til ondt i ørerne når jeg cykler  og det hjalp den så lidt med - altså headset  og samtidig fik man så  lidt nyheder en go´bog eller dejlig musik samtidig.... ikke for højt for trafikken, havets brusen og fuglekvidr.... skulle jo også høres :)
............  men jeg savner ikke at julen´s ræsen snart står for døren..... (ved godt det er ret mærkeligt- men er ikke den store julefan  - i hvertfald ikke alt for meget julemad og gaveræset ) - alt det andet er ok :)

Fik lige lyst til at sy  ham her efter fri fantasi......
   kan I gætte hvem jeg havde i tankerne, da jeg tegnede, klippede og syede .....     ?    :D

4 kommentarer:

 1. Hej Marianne
  Ipod er uundværlig:-) jeg lytter til rigtig mange lydbånd på den og netop idag en god krimi... du ved de der halvgamle øjne der skulle fikses - de blev så fikset igår... køn er jeg ikke.
  Så kreativiteterne må vente lidt... kaffe og lydbog er også skønt.
  Du har da haft Pyrus i tankerne - han er da sød - mon ikke han kommer i julekalenderen i år?? Han er jo skøn - altså ham nissen du har lavet.
  Rigtig god dag.
  KH Jette

  SvarSlet
 2. At savne..Det kender vi til :-)
  Hvor spændende at han er i England for at studere.
  Jeg holder af julen og al den halløj, men har også selv sat standarden for , hvor meget ræs der skal være-dvs intet ! :-)

  SvarSlet
 3. Hejsa Marianne! Hvor dejligt at sønnen snart kommer hjem. Og øv øv med din Ipod. Skal love for at det er tidligt med juleriet i Danmark. Har hørt at man er startet op hele 2 måneder før jul. Hvor skønt at de veninde lånte lidt sukker med fra Dubai ;-) KNUS♥

  SvarSlet
 4. Hej. Godt at savne, men også godt at han snart kommer hjem. Sikken en sød lille Pyrus du har lavet

  SvarSlet