tirsdag den 26. oktober 2010

Jeg samler ikke.......

Jeg har kun 2 ........
I går blev glasskabet fyldt op med glas og de 2 jeg har fik også en plads......

Fingerbøllet til venstre  (som vist egentlig var i en kæde) 
 fik jeg til min konfirmation..... i 79...  - den gang var jeg ikke specielt kreativ....... det var mest med perlevæven  -  men det må giveren jo ha´haft på fornemmelsen :D   

 Bøllet til venstre er bare en souvenier fra vores 1. tur til Egypten........

 Egentlig har jeg et par mere af læder.....   men jeg har aldrig været god til at bruge dem.......  hvilket også i perioder ses tydeligt på min lange finger   av-av
Nu vil jeg ud i vejret
 (som er mindst lige så flot som i går formiddag) 
sammen med bedsteveninden........  med gåtur - latte og hygge...  :)    (hun var på ferie i sidste uge- så det 14 dage siden jeg har set hende )

nyd en dejlig efterårsdag :)

2 kommentarer:

 1. Hi hi kan godt nikke genkendende til dit årsfingerbøl, jeg har selv en del af dem et eller andet sted, de var sjove at samle på, men ikke egnede til brug, tror faktisk også jeg fik det første til min konfirmation i 1978.

  SvarSlet
 2. Hej Marianne

  Tak for din hilsen på min blog.
  Sjovt som Verden kan være lille, mon ikke din mand snart skulle se barndomshjemmet.... eller det var da en god undskyldning for at komme på PLINT-kanterne :o)
  Sikken en smuk og inspirerende blog du har - jeg tror aldrig jeg vil kunne få for mange af de billeder du har lagt på af en dejlig kold efterårsdag.... eller dine andre billeder med krea-ting - fortsæt du bare med det :o)
  Jeg kommer helt sikkert tilbage.

  Kærlig hilsen
  Jill

  SvarSlet