torsdag den 21. oktober 2010

Det bliver til alt for lidt......PATCHWORK........  syet i  hånden  :(  
 .......   og det er der en grund til .... :(     -    øjnene........   Havde godt hørt at når man bliver 40+  ..... bla bla....   men det ville jo ikke ske for mig....  men ..... har købt lup og læsebriller men får hovedpine af brillerne og også hvis jeg skal anstrenge øjnene for at se ...... og når én nu gerne vil skimte lidt til tv samtidig med krea,  så passer det bare ikke sammen ......  så må nok inden længe overgi´ mig og få et par "rigtige"  ......


- imens får  I liiige lidt af det "gamle".......


 Hvis I synes mønsteret virker bekendt ..... er det fordi midten af tæppet har samme mønster som kjolen  jeg viste for lidt tid siden ....   :D  Synes så godt om farverne og mønsteret at jeg fortsatte da jeg havde syet  bærestykket til kjolen :) 

ha´og lav en go´dag  :D

6 kommentarer:

 1. Hej Marianne
  Velkommen i klubben - er dog ikke helt 40 endnu - men nærmer sig med alt for hastige skridt. Skal vist lige have rettet årene i min profil.. he he.
  Nu får du en historie fra det virkelige liv. Jeg har nogen gener fra mine øjne, spændinger osv. Tænkte at jeg hellere måtte en tur forbi øjeblægen - han sagde jamen du skal da have taget noget af dine øjenlåg - arhj... det mente jeg da ikke lige jeg skulle. Bagefter spurgte ham om jeg brugte make-up - jow lidt sagde jeg - så sagde øjenlægen - nå ja men det kan man jo ikke se... Hm! Det måtte jo så være aldersrelateret. Så tiden er bestilt og de skal fikses næste uge. Og så skal der et par nye briller til (bruger nu briller i forvejen) så sus du bare til en optiker og tænk at det er fordi du er så kreativ og at øjnene bliver anstrengte - det har intet med alder at gøre:-))
  Det er så fantastisk flot det patchwork du laver.
  God dag.
  KH Jette

  SvarSlet
 2. Det er vigtig at kunne se !
  Så masser af lys og nogle gode briller !
  Der alt for meget lækker patchwork, der vanter på at blivet syet af dig :-)

  SvarSlet
 3. Hej Marianne - det ligner da en puttetæppe-blok, du er ved at sy! Den bliver fin, så du må da hellere se at få nogle nye briller med glidende overgang, så du kan sy nogle flere!!
  Flot tæppe!

  SvarSlet
 4. Det er utroligt flot dit tæppe. Velkommen i brille verdenen :o)

  SvarSlet
 5. Ja det er svært med den selverkendelse :o)
  Hvor er det det et flot tæppe

  SvarSlet