torsdag den 7. oktober 2010

Jeg er blevet rigere ......

I går gik turen som bekendt til København -  med 2 skønne tøser - den ene var bedste veninden -den anden bedstevenindens veninde :) - jeg havde kun mødt hende et par gange .... - men vi hyggede alle3 :)  Vi startede dagen med en latte og lidt godt til ganen  på cafe Revir  - tror jeg den hed :)  - vi begav os derefter ad de små gader og gennem Strøget -  skal siges at jeg ikke har været i kbh. mere end max10 x i mit liv.... så.... jeg fulgte næsten bare med ......  Det eneste jeg havde på min ønskeseddel var akimbo - søstene grene og hygge :)  ..... De to andre gik mere efter lækre tøjbutikker ..... men vi fulgtes rundt...... 
Det blev til maaange  på de 5-6 timer vi havde til rådighed.....( og mere end rigeligt til mine ikke mere muligt  fuldt genopladelige batterier  øvøv)
Vi nåede dog foruden skytsengelenes butik og søstene også
grønlykke x2    herunder kan i se hvad jeg havde med  hjem... 


Det var ikke de helt store køb - men jeg er super glad for tingene  - og er jo så blevet en lille bitte af København rigere ...  

-     på billedet herunder kan I se hvad jeg "samler" på  .....
ikke fordi det er flittigt brugt - men jeg synes det ser hyggeligt ud .... det blev da også til lidt nyt i går  fra café River og joe and the juice :)


på vejen  mod kbh.  gik den vilde snak ..... og jeg fik strikket lidt :) ..... på vejen hjem .... var der næsten stille i bilen :)


- Hvis I læser med tøser så  endnu en gang tak for en fantastisk hyggelig dag :)..........Nu står den på opryd -  måske knækbrødsbagning ( dåsen  er tom :)  og en tur til byen efter  solcreme  .....          :)
mere herom senere  ..... og på posthuset :)

2 kommentarer:

 1. Det ser ud til at rigtig har fået hygge handlet.
  og sikke nogle lækker stoffer, dem er jeg sikker på der nok skal komme nogle fine ting du af.

  SvarSlet
 2. Hejsa ! Tak for din hilsen på min blog, og herligt endnu en fra sydfyn *ss*
  Er lidt spændte på din strikkede cardigan i pelsuld, hvordan ser den ud når den er på ??
  Fynpige

  SvarSlet