onsdag den 2. oktober 2013

Forfrossen ........

er jeg ikke i dag  :)
- hvem kan være det med det fantastisk smukke efterårsvejr vi har i øjeblikket :)  ....


Men det var jeg forleden dag - faktisk for snart længe siden.... - men i stedet for at pakke mig ind i alllt for meget tøj ... og et færdigt tæppe fra hylden, satte jeg mig til symaskinen og fik quiltet  Daizies tæppet  - fik også sat lukkekanten på .... 
- og så nåede det ikke længere ... 
- eller det vil sige .... det lå da nogen dage .... 

- men i øjeblikket er det åbenbart sværere at få taget sig sammen til få udgivet indlæg end det er til at sy ... - så i mellemtiden  er det blevet helt færdigt .... 

-nærmest freestyle-quiltet ... 


Dejligt .... at der nu er et mindre i UFO-kassen :) 
- Jeg tror det ender som et terrasse-tæppe :)                                    ✿ ✿ ✿

Da jeg stadig frøs efter at ha' maskinquiltet 'blomster-tæppet', fortsatte jeg, med at håndquilte 'min by ' .... 
- jeg er stolt af mig selv .... quiltningen er ikke mit foretrukne - men selvfølgelig en del af projektet ..
- jeg er nu godt i gang .... og mangler kun ca. 3x1 meter på kanterne (og en lukkekant) -  og for ikke at flytte rammen flere gange  end højest nødvendigt  -  og hæfte tråde ... har jeg 3 nåle og og 3 tråde på én gang - det går nærmest som en leg :) :) ...   Der bliver også strikket lidt på himmel og hav farverne  ... 
- om ikke længe er det bærestykket der skal strikkes :)  ....Sten - saks - papir ..... :) - bruger jeg ikke ... lysten er til at quilte ... så mon ikke jeg når i mål med de sidste meter  i aften :) .....

Ønsker jer alle en dejlig aften  .... 


14 kommentarer:

 1. Søde Marianne!
  Dejligt du er tilbage i blogverden :-)
  Atter to tæpper fra din hånd og en trøje påvej.
  Kh. Margith

  SvarSlet
 2. Hvor er de bare smukke, både blomster tæppet og byen. Ja må med skam melde at jeg stadig er på det stadie der hedder: jeg syer lidt sammen af blokkene i ny og næ. Havde meldt mig til Patchwork kursus her i byen og troede jeg skulle møde op hver tirsdag. Det var bare kun en gang pr. måned, og jeg var jo fraværende den første gang, så det er mega øv og næste gang er i efterårsferien, så hvor uheldig kan er jeg lige.
  Din bluse bliver bare skøn med de farver. Stor beundring her fra.

  Kh. Lis

  SvarSlet
 3. Smukke ting du får fra hånden - dit bytæppe er helt fantastisk - suk!

  SvarSlet
 4. Dine tæpper er så afsindig flotte - at jeg næsten kniber mig i armen for at tro på, det er skabt af menneskehånd. Hold da op - det er ren kunst - og jeg er så dybt imponeret og inspireret :-) Wauw - jeg mangler ord :-)

  SvarSlet
 5. Altså Marianne hvor er de flotte alle dine tæpper - jeg har skrevet det mange gange, hvor er du hurtig og hvor er det nogle flotte billeder du tager.

  SvarSlet
 6. I fuld fart , som du plejer :) Du kan slet ikke være stille nok til at fryse- hæ hæ ;)

  SvarSlet
 7. Altså hvor er tæpperne bare flotte. Jeg er da helt skudt i dine røde blomster på grøn bund. Det måtte også meget gerne bo på min terrasse. Det kunne endda få ærrsåldsen på kanten af sofaen.

  SvarSlet
 8. Hej Marianne
  -dine tæpper er nu altid så super flotte,det ene mere anderledes også i farverne end det andet. go dag til dig
  mvh. Karin PR

  SvarSlet
 9. smukke tæpper bliver det til og det er skønt når lysten lige kommer over en til det der ligger der i ufo kassen...

  din bluse ser smuk og spændende ud :-)

  Ja tiden går stærkt for tiden tror mange af os har en masse der lige skal nås... Surt i ikke fik jeres sommerhus.... det er jo så hyggeligt med sådanne et sted som også kan bruges om vinteren måske :-)

  SvarSlet
 10. Puha, jeg troede lige at kuldegraderne allerede var kommet hjem til Dk. Laekre taepper. Godt du synes at quiltning er ved at blive en leg. Jeg haaber at kunne naa dertil en dag hihi. Jeg synes stadig det er kedeligt suk.

  SvarSlet
 11. Du må være glad for at være kommet så langt. Jeg har også tæpper, der mangler at blive quiltet, for det er heller ikke min stærke side. Rigtig flotte er dine tæpper blevet, gid jeg kunne strikke :-)

  SvarSlet
 12. Det er godt at have et solidt tæppelager her i efteråret (;

  - Anne

  SvarSlet