søndag den 26. september 2010

Weekend indtil nu....

Weekenden startede med impulsiv spisning, med vores dejlige naboer :)  Inden sengetid tjekkede  jeg lige ny indlæg..... og kom også forbi Mette :)  - jeg havde tidligere på dagen gættet på hvad hendes dejlige broderede knapper skulle bruges til  ....... og var den heldige at gætte rigtigt  :)...
så en klokkestreg  skulle finde vje til mig inden længe :)
Lørdag var hele familien tidligt oppe .....  mand og årgang 96 skulle på fjorden og hente garn og evt. fisk.... :)  årgang  92 skulle på job  og jeg + nabo som heller ikke kunne sove længe gik i gang med ..... at skrue møtrikker på pinde ( forklaring følger senere på dagen).....  Havde dog lige nået at bage et brød  ... :)  kl 9. 30  blev der spist morgenmad  sammen med naboerne  og derefter  blev der fortsat med møtrikke -arbejdet :) (var egentligt kun årgang 96 ´s job - men noget hyggeligere når man er flere om det ....)  

over middag startede jeg på operation oprydning/ nedpakning af  krea-kontor-garderobe :)  - som står for en renovering.....  Billeder kommer senere af dette :)
dagen i dag står på håndbold for årgang 96, med forældre på lægterne ...
Tror det bliver med denne sag .......
og lidt krea i tasken .......

go søndag derude :)    

3 kommentarer:

 1. Flot vest. Der er garanteret ikke nogen der kommer i en der ligner denne.

  SvarSlet
 2. Hej Marianne.
  Sikken en sød vest - har du selv lavet den ?? Ja, det er jo nok et dumt spørgsmål - jeg gætter på at du har..

  SvarSlet
 3. Dorte : tak :) nej der var ingen andre end mig med sådan en vest - men jeg ved at jeg har inspireret andre til lignende :)

  Hanne : tak :) Ja det må jeg jo indrømme jeg har :) kan sige at der er brugt ca 365 sekskanter med et side mål på 2,3cm :)

  SvarSlet