torsdag den 30. september 2010

Smagens dag og lidt øv

I går  var det smagens dag . Vidste I det ?
Dagen med bedsteveninden  gik ikke helt som planlagt -
bare bedre :)  Efter gåtur blev det til en meget hurtig tur til Svendborg  og med hurtig smut tur i Stof2000 - uden at jeg købte noget :) vildt underligt !! det har jeg vist aldrig prøvet før ..... på vejen hjem fra Svb.  gjorde vi holdt her . Og fandt ud af at det var smagens dag :) Det var faktisk pga. af frugten vi blev fanget :)  - men
lidt andre lækkerier :) kom da også med i posen  :)
Butikken er bestemt et besøg værd :)
-  der kan også nydes en latte eller kaffe med kage, is eller chokolade til :)


Dagen i dag er gået med kort besøg  i dagplejens kolonihave -  har plukket-renset og kogt hyben/vanilie marmelade (1½kg - pyha det tog lang tid) og har bagt
en plade af de nemme boller (skal nok snart få lagt opskriften på) og et rugbrød  -
så nu er jeg klar til, at en tidligere kollega og samtidig  god veninde med datter invaderer med deres symaskiner i morgen :)  glæder mig :)


                            Vasken er stoppet- øv:(


og årgang92 på krykker igen :( 
med et skadet ledbånd .....

4 kommentarer:

 1. Sikken dog en lækker butik. Det er så dejligt herhjemme hos os. Vi kan aldrig dele en pose lakrids. !! min mand er til sød og jeg er til salt lakrids, så vi er nødt til at spise en hel pose hver. !
  Ha en dejlig aften
  Knus Hanne

  SvarSlet
 2. Viste da godt at det var smagens dag igår, men øv jeg havde ikke lige nogen at tage på smagsopdagelse med, og det er kedeligt at gøre det alene, så endte med at lave brombærmarmelade.
  Ja Konnerup er en dejlig butik, har mange gange tænkt på at jeg skulle derned og fråse i alle deres lækkerier, men har indtil nu måttet nøjes med dem jeg har fået i gave, tør simpelthen ikke, da jeg er chokoladeelsker med stort C.

  Flot klaret at du kom ud af stof 2000 uden noget køb :-)
  Jeg har også næsten altid noget med ud ligemeget om det er stof 2000 eller stof og stil jeg ender i, for der er næsten altid noget man bare lige må eje :-)

  Hyg dig vil se frem til din bolleopskrift. Har en på gulerodsbrud der også er nem, måske vi skulle bytte :-)

  SvarSlet
 3. Der sker da noget i dine dage !!
  Stakkels årgang 92.....

  SvarSlet
 4. Hvor ser det skønt ud, med alle de lækkerier. Det må være dejlig med en dag, sammen med veninden og symaskinen.Jeg føler med årgang 92

  SvarSlet